Goedkope studentenkamer op Curaçao

Alle prijzen duidelijk en overzichtelijk

Een studentenkamer huren op Curaçao

Je volgt een opleiding waar van je verwacht wordt dat je een minimale periode stage gaat lopen, ervaring in de praktijk opdoet. Als jij één van de gelukkige bent waarbij jouw opleiding het toestaat om stage te gaan lopen in het buitenland, is het heel begrijpelijk dat je kiest voor Curaçao. Buiten dat het klimaat er één is om van te dromen, is het natuurlijk ook superhandig dat op Curaçao overal Nederlands gesproken wordt.

Helaas zijn de stagevergoedingen op Curaçao niet bijster hoog en begrijpen wij heel goed dat je daarom op zoek bent naar een goedkope / betaalbare studentenkamer bij een gezellig studentenhuis op Curaçao. Hierbij willen wij je uiteraard graag helpen.

Jouw studentenkamer via Stage op Curaçao reserveren

Waarom zou jij je studentenkamer nu juist bij Stage op Curaçao moeten reserveren, benieuwd naar de voordelen voor jou?

Het grootste voordeel is toch wel dat het team van Stage op Curaçao al jaren woont en werkt op Curaçao en zijn daarom echt op de hoogte van wat er allemaal speelt. Wij bezoeken alle huisvestingen die wij aanbieden op onze website geregeld, waardoor wij ook antwoord kunnen geven op al jouw vragen.

Daarnaast betaal je bij ons ook geen bemiddelingskosten of andere commissies.

Studentenhuis zoeken

Studentenhuisvesting op Curaçao

Betaal geen commissie en onnodige kosten

Huisvesting op Curaçao

Random studentenhuizen

Ons eigen studentenhuis

Created with Sketch. Berg Altena

Centraal gelegen studentenhuis

Created with Sketch. Pietermaai

Mooi en groot studentenhuis

Created with Sketch. Seru Loraweg

Gezellig en leuk studentenhuis

Created with Sketch. Cas Coraweg

Een centraal gelegen en sfeervol studentenresort

Created with Sketch. Riouwstraat, Willemstad, Curaçao

Ruim, stijlvol en gezellig studentenhuis

Created with Sketch. Riouwstraat, Willemstad, Curaçao

Wanneer kan ik het best reserveren?

Als je wilt gaan stage lopen op Curaçao dien je hiervoor een stagevergunning aan te vragen. Om deze stagevergunning (de VRW) te kunnen aanvragen dien je een stageplaats te hebben met stageovereenkomst en een huisvesting; een studentenkamer op Curaçao. Omdat de aanvraag van een vergunning wel tot 4 maanden kan duren is het zaak om hier niet te lang mee te wachten.

Als je nog niet weet welke huisvesting het beste bij je past, dan is onze blog “Huisvesting kiezen op Curaçao” een aanrader om te bekijken. Hier staan diverse tips in die je helpen bij het vinden van een huisvesting op Curaçao die het beste bij jou past.

Mocht je hulp nodig hebben bij het aanvragen van de stage vergunning of als je nog op zoek bent naar een leuke stage vacature op Curaçao, dan kunnen wij van harte CuraStage aanbevelen. Zij begeleiden je van A tot Z in het gehele traject om stage te kunnen lopen op Curaçao.

Huurauto's op Curaçao

Random stageauto's